Győr belvárosában a Richter teremtől 1 percre. Árpád út 25. (ingyenes parkolással) 

Időpontfoglalás: +36/30-65-44-241

Méregtelenítő-fogyasztó köpölyözés 

köpölyözés Győrben

Méregtelenítő és fogyasztó köpölyözés? De mi az?

A köpölyözés kifejezést sokan ismerik, de a módszertant annál kevesebben. Több ezer éves kultúrával rendelkezik, már az ősi Kínában és Perzsiában is előszeretettel használták a gyógyító csészéket. Leginkább izomfájdalmak enyhítésére, légzési nehézségek gyógyítására, illetve méregtelenítésre alkalmazzák.

köpölyözés Győrben

Hogyan működik és hat a köpölyözés?

A masszázs során használt olajok és krémek gyorsabban szívódnak fel, ez fokozza a köpölyözés pozitív hatását.

A speciális olajnak köszönhetően gyorsabban fokozódik a vérbőség a kezelt testrészen, oxigén bőséget létrehozva, így fokozódik az anyagcsere. Új és friss elemek kerülnek a régi elfáradt anyagokat tartalmazó sejtekbe.

Feloldja az izomletapadást és megszünteti a pangó nyirokáramlást. Ezzel egy magasabb szintre kerül a testünk méregtelenítése, a toxikus anyagok távozásával immunrendszerünk ellenállóbbá válik a külső és belső támadásokkal szemben.

Fontos megjegyezni, hogy ha a sejtek anyagcseréjére vonatkozóan a kötőszövetekben és a zsírsejtekben a sejtek közötti részen salakanyag telepedik meg, ha a sejtek között nincs megfelelő mennyiségű folyadék és persze kalcium és magnézium, akkor az izomzat merevvé és keményé válik, ezért ilyen hatékony a masszázs során alkalmazott ősi köpölyözési technika.

Köpölyözést a test bármely területén lehet végezni, általában a háton szokás alkalmazni. Nem csak a fent említett okokból alkalmazzák, a nyugati orvoslás által elismert Head zónákat is aktiválja a köpöly. Ezek a reflexzónák kapcsolatban állnak szerveinkkel, így lehet kezelni a májat, tüdőt és a szívet.

Sikeresen lehet alkalmazni a köpölyt masszázs közben az alábbiakra:

légzési problémára

fáradságra

migrénre

magas vérnyomásra

visszamaradt méreganyagok távozására

narancsbőrre

ízületi gyulladásra

fájdalomcsillapításra 

álmatlanságra

Köpölyözés Győrben

Miért igazoltan hatásos kezelés a köpölyözés?

Egy tudományos orvosi kísérlet igazolta az ősi gyógyító módszer hatékonyságát. A Duisburg-esseni Egyetem és a Veronica Carstens Alapítvány az alagútszindrómás betegeknél vizsgálta a köpöly hatásosságát. Középkorú és idősebb hölgyeknél jelentkező csukló fájdalommal és az ujjak zsibbadásával jár.
Általában műtétet szokott javasolni az orvos.

Dr. Andreas Michalsen (Immanuel Krankenhaus, Berlin) olyan tesztet végzett, amelyben 2 csoportot vizsgált. Az elsőben vállon történő köpölyözéssel kezelték a pácienseket. A másodikban gyömbérpakolást használtak. A köpölyözés technikájával sikerült 60%-ban csökkenteni a fájdalmakat, míg a második csoportban mindössze 23%-os javulást értek el.


Élsportolók is előszeretettel alkalmazzák, 
mint például az olimpiai úszó Michael Phelps. Valamint egy
amerikai tornász válogatott Alexander Naddour így nyilatkozott:  “Ez jobb, mint bármi más, amire pénzt költöttem.”


A köpölyözést ajánlott kúraszerűen végezni, ami 8-12 alkalmat jelent.
Mindenkinek tudom ajánlani, akinek az érdeklődését felkeltette. 
Azonban vannak olyan vendégeim, akik kifejezetten nem találják kellemes kezelésnek, vannak akik pedig nem éreznek semmi fájdalmat, ezt embere válogatja.

A masszázsstúdiómban kombinált kezelés formájában vehetsz részt a kezelésben, az árak és akciók menüpontban megtalálsz minden információt.

Győr belvárosában a Richter teremtől 1 percre. Árpád út 25. (ingyenes parkolással) 

Időpontfoglalás: +36/30-65-44-241

Nem minden esetben ajánlott a köpölyözés, az alábbiakban abszolút nem javaslom: súlyos bőrelváltozások, magas láz, szívelégtelenség, bőrallergia, vérzékenység, trombózis, bőrfekély, szív- és cukorbetegség esetén, drogos vagy alkoholos befolyásoltságnál, terhes nőknél a hason és a mellkason, nagy ereknél és közvetlenül a szív felett, epilepszia, heveny, fertőző betegségek esetén és nagyon gyenge, idős embereknél, kómás, valamint legyengült állapotban.