Győr belvárosában a Richter teremtől 1 percre. Árpád út 25. (ingyenes parkolással)

Időpontfoglalás: +36/30-65-44-241

Továbbra is nagy szeretettel várunk és fogadunk mindenkit, de kérjük, ha valaki nem érzi jól magát, például lázas, vagy erősen köhög, legyen kedves telefonon egyeztetni esetleges új időpontját és nyugodt, otthoni környezetben gyógyulni és kivárni a teljes felépülést.

A kezelések előtt és után részünkről mindent megteszünk, hogy az elvárt tisztaság és a higiénia fogadja a vendégeket!

Bármilyen kérdés merülne fel, a legnagyobb bizalommal forduljatok hozzánk!

Masszázsterápia + Lágy Csontkovácsolás

(Sasvári Komplex Method)

Sasvári Kolos csontkovács
csont

A Lágy Csontkovácsolás céljai és pozitív hatásai

(Sasvári Komplex Method)

A kezelés optimálisan az egész testre kiható mobilizációs technikákból és masszázsból tevődik össze. Célja, hogy az ízületi tokban elmozdult ízületet helyre tegye. Legyen az akár bármely testrészen, ami általában egy kilépő ideget nyomva idegbecsípődést(blokkot) okoz, vagy más a nyakon, háton, vállakon vagy a térdekben okozza a fájdalmat. A kezelés alapja egy sportmasszázs az izomzat bemelegítésének és lazításának céljául.

Leggyakrabban a lumbális szakaszon (derék), vagy váll, esetleg nyaki aszimmetriából fellépő fájdalmat szünteti meg. Ezek többsége egy rossz mozdulatnak köszönhető vagy helytelen testtartásnak esetleg munkavégzésből is eredhet a probléma.

A kezelés többek között a lágy csontkovácsolás ősi kultúra része is, ahol nem csak az ízületek helyre tétele volt a cél, hanem a szellemi és mentális egyensúly megtalálása is.

A probléma lényege, hogy a test aszimmetrikus tartásba kerül, ezzel igen gyorsan megjelenő fájdalom lép fel.

A “csontkovácsolás” során is több technikát ötvözök, ilyen a Mobilizációs Manuális kimozgatások, és az Oszteópátia, valamint egy alapos masszázs mindennek az alapja. Így lesz a leginkább hatékony és személyre szabott a kezelés. Ennek fényében hoztam létre a Sasvári Komplex Method kezelésemet.

Legismertebb technikája a japán Yumeiho, és az amerikai Chiropracting. A magyar csontkovácsolási technika sem elhanyagolható ezek közül.
Fontos tudni, hogy a kezelés teljesen fájdalommentes.

Fókuszált Gerincterápiás kezeléssel

A gerinc és a legtöbb ízületi és izom problémák legfőbb okai az izom túlműködés vagy a mély izomzat alulműködésből alakulhatnak ki.

A kezelések teljesen fájdalommentesek. Hatékony kezeli az ízületet a teljes izomrendszeren keresztül.

A gerincterápiás kezelés célja paravertebrális háti izomzat lazítása, erősítése és nyújtása

A kezelés tematikájáról röviden:


-Integrált

Alkalmazott anatómiai ismeretek térbeli alkalmazása, szöveti regenerációs technikák használatával.

-Manuális

Magas szintre fejlesztett érintési technikák, amelyek segítenek megkülönböztetni a szöveti struktúrát.

– Terápia

Fókuszáltan alkalmazott technikák, amik segítenek beindítani a test regenerációs és öngyógyító folyamatait

Egy Speciális Gerincterápiás Oszteopát kezelőágyon végzem a kezeléseket

Bemutató videó a kezelőágyról

Milyen esetekben ajánlott a kezelés?

Migrén, krónikus fejfájás, szédülés, fülzúgás, kettős látás kezelésére

Lumbágó, a sokakat érintő idegbecsípődés

Ízületi kopások megállítására, megelőzésére

Csípő- és térd ízületi fájdalmakra

Hátfájásra és derékfájdalmakra

Nyaki merevségre, nyakfájdalomra

 Lábakra sugárzó fájdalom, zsibbadás esetén

Izomfájdalmak, izommerevség esetén

Boka, Váll és térdízületi merevség esetén

Gerinc Fájdalmak

Porckorong Problémák

Migrén, Fejfájás

Fülzúgás, Szédülés

Gerincproblémák

Lumbágó, Idegbecsípődés

csontok

Hogyan történik a kezelés?

Minden esetben egy teljes körű állapotfelmérés előzi meg a kezelést!

A kezelést minden esetben egy speciális masszázzsal vagy kötőszöveti masszázzsal kezdődik, (ez az alapja) ugyanis a masszázs és lazítás nélküli “csontkovácsolás” ahogy mondják szakmai körökben egyes esetekben eredményes is lehet, ez persze függ a probléma milyenségétől is, de személyes véleményem az, hogy ha nem is “eredménytelen”, de masszázzsal együtt professzionális a kezelés.

A kezelés során ellazítjuk a merev, megfáradt és terhelt izmokat. A beszűkült ízület mozgástartományát passzív ízületi kimozgatással, MET-tel és myofasciális kezelést végzünk, ha szükséges egy NonDolens köpöllyel folytatjuk. A hatékonyság fokozása érdekében csúcs technológiás fájdalomcsillapítás céljára szolgáló gépet alkalmazunk ami biztonságos és teljesen fájdalommentes.

Mikor már az izomzat ellazult és az ízület rugalmassága javult a kezelés alatt, az általam alkalmazott és fejlesztett technikákkal az elmozdult ízületek már a természetes helyükre kerülhetnek.

A teljes kezelés után helyre áll a test szimmetriája, sokszor már az első alkalommal teljesen megszüntethető a probléma.

Az általános kezelés 55 percben szegmentálisan történik kifejezetten az adott problémás területere fordítom a legnagyobb figyelmemet. A kezelés 80 perces formában is elérhető.
Ebben a kezelési módszerben minden tudásom benne van, és elegendő időt ad arra, hogy mindent alaposan helyre lehessen tenni.

csontos

Vendégeim Véleménye

Nagyon kellemes meglepetés volt számomra:) Őszintén a partnerem foglalt időpontot nekem, nem vagyok valami "masszázs fan" de az iroda teljesen kicsinálta a hátamat, A kezelést követően újjá varázsolódtam, teljesen meg vagyok elégedve, pontos percíz és figyelmes. Csak ajánlani tudom!!

Sasvári Komplex Methodól...

Nagyon kellemes meglepetés volt számomra:) Őszintén a partnerem foglalt időpontot nekem, nem vagyok valami “masszázs fan” de az iroda teljesen kicsinálta a hátamat, A kezelést követően újjá varázsolódtam, teljesen meg vagyok elégedve, pontos percíz és figyelmes. Csak ajánlani tudom!!
— H.Tamás Környezet mérnők
Kicsit vonakodtam mivel úgy gondoltam, én elég változatos munkakörben dolgozom így nem hittem volna, hogy megoldást jelenthetne fájdalmaimra. Gondoltam csak a sok meló miatt van. Mint kiderült van egy kis hanyag testtatásom is, a legjobban az tetszett, hogy rögtön kaptam rá személyre szabott gyakorlatsort amivel karban tudom tartani magam!Köszi Kolos!! Jobb lett volna ha előbb megyek;) és maga a masszázs ultimate!!

Sasvári Komplex Methodól...

Kicsit vonakodtam mivel úgy gondoltam, én elég változatos munkakörben dolgozom így nem hittem volna, hogy megoldást jelenthetne fájdalmaimra. Gondoltam csak a sok meló miatt van. Mint kiderült van egy kis hanyag testtatásom is, a legjobban az tetszett, hogy rögtön kaptam rá személyre szabott gyakorlatsort amivel karban tudom tartani magam!Köszi Kolos!! Jobb lett volna ha előbb megyek;) és maga a masszázs ultimate!!
—K.Linda Asszisztens
Na, hát azt senki ne várja meg, amit én! Néha előfordul velem, hogy az utolsó pillanatra hagyom a dolgokat. De az idegbecsípődést érdemes kihagyni ezek közül!
Azonnal elkezdtem keresni egy csontkovácsot, Kolos nagyon készséges volt velem gyakorlatilag másnap estére 8 órára kaptam időpontot vagy várhattam volna egy hetet, ami kizárt mert így nem lehet létezni!! El is mentem, rendbe is rakott! Szerintem igazi szakértő!! Örülök, hogy elsőre megtaláltam! Bátran ajánlom!

Sasvári Komplex Methodól..

Na, hát azt senki ne várja meg, amit én! Néha előfordul velem, hogy az utolsó pillanatra hagyom a dolgokat. De az idegbecsípődést érdemes kihagyni ezek közül! Azonnal elkezdtem keresni egy csontkovácsot, Kolos nagyon készséges volt velem gyakorlatilag másnap estére 8 órára kaptam időpontot vagy várhattam volna egy hetet, ami kizárt mert így nem lehet létezni!! El is mentem, rendbe is rakott! Szerintem igazi szakértő!! Örülök, hogy elsőre megtaláltam! Bátran ajánlom!
—Cs.Zoli Kereskedő
Számomra nagyon fontos, hogy testem megfelelő állapotban legyen, mivel ezzel keresem a kenyerem. Már kipróbáltam számos masszőrt és minden egyebet. Összességében nagyon eredményes a teljes kezelés, már 1,5 éve rendszeresen járok és fantasztikusan érzem magam minden alkalom után 🙂 Kedves, és jó fej srác!

Sasvári Komplex Methodól...

Számomra nagyon fontos, hogy testem megfelelő állapotban legyen, mivel ezzel keresem a kenyerem. Már kipróbáltam számos masszőrt és minden egyebet. Összességében nagyon eredményes a teljes kezelés, már 1,5 éve rendszeresen járok és fantasztikusan érzem magam minden alkalom után 🙂 Kedves, és jó fej srác!
— B.Fölöp Táncművész, előadóművész
Külön kértem Kolost, aki mellesleg a Bátyám, hogy ossza meg a véleményemet még hogyha nem is vagyok fizető vendég, vagy ha valaki azt gondolná, hogy elfogult lennék, ettől még megosztom: 
A munkámból kifolyólag sokszor beáll az ideg a lapockám környékén, voltam már egy jó pár masszőrnél és csontkovácsnál is, azt kell, hogy mondjam abszolút benne van a mai top terapeuták között! Köszi Koli:)

Sasvári Komplex Methodól...

Külön kértem Kolost, aki mellesleg a Bátyám, hogy ossza meg a véleményemet még hogyha nem is vagyok fizető vendég, vagy ha valaki azt gondolná, hogy elfogult lennék, ettől még megosztom: A munkámból kifolyólag sokszor beáll az ideg a lapockám környékén, voltam már egy jó pár masszőrnél és csontkovácsnál is, azt kell, hogy mondjam abszolút benne van a mai top terapeuták között! Köszi Koli:)
—S.Krisztina (Kiszi) Táncművész
Élősszőr is azzal kezdeném, hogy köszönöm! Nem csak fájdalommentes, és eredményes de a kedves és figyelmes is! Én sokat ülök a gépnél és nyáron a kertekben is sokat dolgozom, fizikai értelemben. Szóval hátfájásból bőven van részem, illetve csak volt mivel rendszeresen járok ezért nem érzem úgy magam egy munka végén mint ha 150 éves lennék! Tényleg határozottan lazábbak az izmaim. Azt hittem a lumbágó együtt jár a sok hajolgatással, de szerencsémre tévedtem!!

Sasvári Komplex Methodól...

Élősszőr is azzal kezdeném, hogy köszönöm! Nem csak fájdalommentes, és eredményes de a kedves és figyelmes is! Én sokat ülök a gépnél és nyáron a kertekben is sokat dolgozom, fizikai értelemben. Szóval hátfájásból bőven van részem, illetve csak volt mivel rendszeresen járok ezért nem érzem úgy magam egy munka végén mint ha 150 éves lennék! Tényleg határozottan lazábbak az izmaim. Azt hittem a lumbágó együtt jár a sok hajolgatással, de szerencsémre tévedtem!!
— E. Tamás Kertépítő

Győr belvárosában a Richter teremtől 1 percre. Árpád út 25. (ingyenes parkolással)

Időpontfoglalás: +36/30-65-44-241

A kezelések árai

55 Perc: 14.900 Ft 
80 Perc: 19.900 Ft

A kezelés ellenjavallatai 

Vannak olyan esetek, amikor a testben olyan folyamatok mennek végbe, amikor nem ajánlott a masszázs. Ezekben az esetekben hátrányosan hatna a jelenlegi állapotra.

Az alábbi esetekben TILOS masszázst igénybe venni!

 • akut gyulladás esetén
 • lázas betegnek
 • súlyos szív- vagy keringési gondokkal küszködőknek
 • daganatos betegeknek
 • fertőző betegség (bőrgomba, himlők,TBC) esetén
 • menstruáció első 3 napján, terhesség alatt
 • közvetlenül műtéti beavatkozás után
 • csonttörések, csontritkulás előrehaladott állapotában
 • ha a kezelés után véraláfutások jelennek meg
 • magas vérnyomás, súlyos szívbetegségek, érelmeszesedés esetén
 • ha a kezelt testrész jobban fáj a masszázs után, mint előtte
 • közvetlenül műtét után elzáródott betegség (érszűkület, visszér, trombózis)
 • fokozott vérzékenység (vérömleny)
 • pszichiátriai esetekben (skizofrénia, epilepszia, klausztrofóbia)
 • cukorbetegség előrehaladott állapotában (fekélyes alsó végtag)